Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai | Malsena Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai | Malsena
LT
EN

Produktai

Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai

ŽALI VALDO!

Daugiau nei ketvirtį amžiaus perkamiausi miltai Lietuvoje.

KOKYBĖS STANDARTAS

Ketvirtį amžiaus malami tiki iš kruopščiai atrinktų, aukščiausios rūšies lietuviškų kviečių.

VIENI VISIEM

Amžinai gyva klasika – miltai, kurie tinka įvairiems patiekalams ir kepiniams.

Produkto aprašymas

Daugiau nei ketvirtį amžiaus skaičiuojantys, pirkėjų širdžių čempionai – aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, tipas 550D. Tai laikui nepavaldus „Malsenos“ kokybės standartas ir meistriškumo įrodymas. Šie klasikiniai miltai tik tiek įprastiems, tiek šventiniams kepiniams kepti.

Susiję receptai

Receptai

Sourdough duona su burokėliais

Receptai

Šokoladinė sourdough

Receptai

Klasikinė sourdough (natūralaus raugo duona)

Receptai

Lietuviška juoda duona

Receptai

Šokoladiniai grikių miltų keksiukai su burokėliais

Receptai

Daržovių pyragas

Receptai

Keksiukai su uogų kremu

Receptai

Cukinijų duona

Receptai

Pyragaičiai su špinatais ir rikota

Receptai

Šoninės ir parmezano sūrio suktinukai (mazgeliai)

Receptai

BUT FIRST – FOOD keksiukai su rikota, citrinos žievele ir bazilikų kremu

Receptai

Olandiški poffertje blyneliai

Receptai

Graikiškas apelsinų ir medaus pyragas su pistacijų riešutais

Receptai

Morkų pyragas

Receptai

Pyragas su šviežiais pomidorais ir šonine

Receptai

Purūs japoniški blyneliai

Receptai

Mielinės bandelės su cinamonu ir kreminiu glajumi

Receptai

Močiutės receptas – pyragas „Skenduolis“

Receptai

Viso grūdo grikių miltų keksiukai su bananais ir uogomis

Receptai

Soti ir labai itališka morkų „Crostata“

Receptai

Sausainiai su mėlynių įdaru ir grikių miltais

Receptai

Naminės viso grūdo dešrainių bandelės

Receptai

Žuvainis su lašiša ir avokadų padažu

Receptai

Pietų pyragas

Receptai

Daržoviniai blynai su brokoliais ir avokadu

Receptai

Sveikuoliškas avižų ir riešutų sviesto desertas

Receptai

Citrusinis keksas su džiovintomis spanguolėmis

Receptai

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su špinatais ir ožkos sūriu

Receptai

Prancūziškas lietinių blynų tortas „Mille Crêpes“

Receptai

Blynai „Cong you bing“ su svogūnų laiškais

Receptai

Putlūs plikyti pyragaičiai su kremo įdaru

Receptai

Itališkas šventinis pyragas „Panettone“

Receptai

Kūčiukai

Receptai

Pyragas „Žuvytė“

Receptai

Šokolado, riešutų ir cinamono lazdelės

Receptai

Šokoladiniai sausainiai

Receptai

PRANCŪZIŠKA DUONA BAGUETTE

Receptai

PRANCŪZIŠKA DUONA

Receptai

PRANCŪZIŠKA DUONA FOUGASSE

Receptai

PRANCŪZIŠKA DUONA BRIOCHE

Receptai

ITALIŠKA DUONA CIABATTA

Receptai

MINKŠTUTĖLĖ MIELINĖ PYNĖ

Receptai

NAMINĖ PLIKYTA DUONA

Receptai

Morkų pyragas

Receptai

BANDELĖS

Receptai

KEKSIUKAI SU AVIŽŲ SĖLENOMIS

Receptai

VAIKŲ MEDUOLIUKAI

Receptai

PYRAGAS SU CINAMONU IR VISO GRŪDO MILTAIS

Receptai

VELYKINIS PYRAGAS

Receptai

AGUONŲ PYRAGAS

Receptai

SUKTINUKAI SU AVOKADU

Receptai

PICA

Receptai

DUONOS LAZDELĖS GRISSINI

Receptai

BALTA DUONA SU RIEŠUTAIS IR RAZINOMIS (SU RAUGU)

Receptai

VISO GRŪDO MILTŲ DUONOS LAZDELĖS SU ALYVUOGĖM

Receptai

DUONA SU SEZAMU

Receptai

MEDAUS DUONA

Receptai

VISO GRŪDO KVIETINĖ DUONA

Receptai

SPELTA DUONA SU SĖKLOMIS

Receptai

BORODINO DUONA

Receptai

6 GRŪDŲ DUONA

Receptai

RAUGAS LEVAIN

Receptai

KVIETINIS RAUGAS

Receptai

UNIVERSALUS RAUGAS

Receptai

Viso grūdo kvietinė duona

Receptai

Naminiai ruginiai blynai

Receptai

Kvietinė duona su dribsniais duonkepei

Receptai

Kepiniai su VISO GRŪDO kvietiniais miltais

Receptai

Naminė ruginė duona su raugu duonkepei

Komentarai
Tracy Morgan2020-04-23 13:23 rašė:

Hello from the UK.
We are a food wholesaler who is looking to buy pallet quantities of your “Malsena” type 550D Most beloved flour.
Could you let me know prices and delivery times please?
We are based in East London, postcode E10 5SQ.
I look forward to hearing from you as soon as possible please.
Kind regards
Tracy.

    Malsena2020-04-23 13:47 rašė:

    Hello, our sales team will contact you shortly.

Silvija2020-05-12 17:34 rašė:

Laba diena! Pormiausiai es lietu ve gyvenanti ispanijoje ir Siandien ieskojau Amazon miltu auksciausios rusies ir ismete jusu miltus..tik biski sokiruojanti kaina per amazon..sakau gsl tiesiogei perkant per jus butu pigiau,ar uzsiemat siust y ispanija? Aciu .lauksiu atsakymo

    Malsena2020-05-21 12:10 rašė:

    Sveiki, dėkojame, kad domitės mūsų produkcija. Apgailestaujame, tačiau šiuo metu e-prekybos nevykdome.

Jennifer2020-05-14 21:26 rašė:

Hello,
I have Kvietiniai Miltai flour, What do i need to add to make this flour rise up when making cakes?
Many thanks

    Malsena2020-05-21 12:08 rašė:

    Hello, you need to add some raising agents (baking powder) as it’s not a self-raising flour type.

Lina2020-07-06 20:43 rašė:

Hello We are a food distributor based in Dundalk,Ireland.We supply Chinese restaurants and take aways,also sell directly to public.We are looking to buy quantity of Malsena” type 550D,could you please let me know price and delivery? Many thanks.Lina

    Malsena2020-07-07 10:15 rašė:

    Hello, we referred your inquiry to our export team. If you have any questions, please contact us export@malsena.lt

Milena2020-07-07 11:26 rašė:

Hi guys, I’m based in Northern Ireland and I’m looking to buy the Malsena superior in bulk. Can you please let me know prices and details. Thank you so much