Viso grūdo kvietiniai miltai | Malsena Viso grūdo kvietiniai miltai | Malsena
LT
EN

Produktai

Viso grūdo kvietiniai miltai

AKMENINIŲ GIRNŲ NUGLOSTYTI

Malami akmeninėmis girnomis grūdai įkaista mažiau, todėl miltuose išsaugoma dar daugiau vertingųjų medžiagų.

VISO GRŪDO – VISO GĖRIO

Nenusijota nei viena vertinga grūdo dalis, todėl išlieka viskas, kas geriausia grūduose – miltuose gausu mineralų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų.

PATIEKALAMS PRATURTINTI

Viso grūdo rupiais kvietiniais miltais tinka pakeisti visus ar dalį įprastų miltų, taip praturtinant patiekalus maistingomis medžiagomis.

Produkto aprašymas

Tai unikalūs, akmeninėmis girnomis sumalti miltai, Jie savyje išsaugo visas grūde esančias maistingąsias medžiagas: skaidulas, B grupės vitaminus, mineralus bei antioksidantus.

Dėl malimo metu nenusijotų sėlenų bei gemalų viso grūdo kvietiniai miltai Jūsų kepiniams suteiks naują skonį, turtingą tekstūrą, sotumą ir geresnį kilimą.

Jei kepate kvietinę ar kvietinę-ruginę duoną su natūraliu raugu – šie miltai Jums!

rakto-skylute

Produktas ženklinamas rakto skylute. Simboliu pažymėtuose produktuose yra gerokai mažiau sočiųjų riebalų, cukraus, druskos ir daug maistinių skaidulų.

Susiję receptai

Receptai

Šokoladinė sourdough

Receptai

Klasikinė sourdough (natūralaus raugo duona)

Receptai

Cukinijų duona

Receptai

Kūčiukai su viso grūdo dalių miltais ir kanapių sėklomis

Receptai

Morkų pyragas

Receptai

Pistacijų tortas su viso grūdo kvietiniais miltais

Receptai

Viso grūdo bandelės – Kiškučiai

Receptai

Naminės viso grūdo dešrainių bandelės

Receptai

Indiški viso grūdo Samosa pyragėliai

Receptai

Braškinis avižinių miltų „Cobbler“

Receptai

Citrusinis keksas su džiovintomis spanguolėmis

Receptai

Daržovinė duona „Trispalvė pynė“

Receptai

„Mažieji olandukai“ arba „Little Dutch babies“ blynai

Receptai

Visų grūdo dalių miltų kūčiukai

Receptai

Trupininis varškės pyragas

Receptai

Keksiukai su obuoliais ir cinamonu

Receptai

Šokolado, riešutų ir cinamono lazdelės

Receptai

BANDELĖS

Receptai

PYRAGAS SU CINAMONU IR VISO GRŪDO MILTAIS

Receptai

AGUONŲ PYRAGAS

Receptai

APKEPAS IŠ VISO GRŪDO MILTŲ

Receptai

BALTA DUONA SU RIEŠUTAIS IR RAZINOMIS (SU RAUGU)

Receptai

VISO GRŪDO MILTŲ DUONOS LAZDELĖS SU ALYVUOGĖM

Receptai

TRAŠKI DUONELĖ BE MIELIŲ IR RAUGO

Receptai

MEDAUS DUONA

Receptai

VISO GRŪDO KVIETINĖ DUONA

Receptai

RAUGAS LEVAIN

Receptai

KVIETINIS RAUGAS

Receptai

Viso grūdo kvietinė duona

Receptai

Kaimiškas pyragas

Receptai

Kvietinė duona su dribsniais duonkepei

Receptai

Kepiniai su VISO GRŪDO kvietiniais miltais

Komentarai
Justinas2020-04-15 17:10 rašė:

Sveiki,

norėjau pasiteirauti dėl kviečių rūšių, kurias naudojate miltams.

Ar turite atitikmenų šiems miltams:
1. Kietagrūdžių baltųjų kviečių
2. Kietagrūdžių rudųjų (red) kviečių
3. Kietagrūdžių baltųjų žieminių kviečių ?

Geros dienos linkėdamas

Malsena2020-04-15 18:44 rašė:

Apgailestaujame, tačiau šiuo metu kietagrūdžių kviečių miltais neprekiaujame, tad ir atitikmens negalime pasiūlyti. Kietagrūdžiai miltai savyje turi aukštesnį baltymų kiekį, nei minkštieji kviečiai, iš kurių malame savo produkciją.

Artak2020-04-20 13:00 rašė:

Hello! My name is Artak, I represent the company Fangoo from the Netherlands. We are looking for a manufacturer of flour type 405. If your company produces this type of flour, please contact me.
whatsApp/Viber +48791891092 (russian, polish,english)

Malsena2020-04-20 13:25 rašė:

Hello, our export team will contact you. Thank you!

elizabeth2020-08-14 17:40 rašė:

Is this flour a Plain Flour or a Self Raising flour

Malsena2020-08-25 12:23 rašė:

This is wholemeal (or wholegrain) wheat flour. It’s neither plain, neither self-raising, as wheat brans are not sifted our and remain in the flour.