Olandiški poffertje blyneliai | Malsena Olandiški poffertje blyneliai | Malsena
LT
EN

Receptai

Olandiški poffertje blyneliai

Olandiški poffertje blyneliai – kai norisi naujų eksperimentų virtuvėje 🥞

Blynų tešlai
Serviravimui

Rekomenduojame blynelius gardinti klevų sirupu, milteliniu cukrumi ir vaniliniais ledais.

Kepimui

Prireiks ir specialios poffertje blyneliams kepti skirtos keptuvės.

Paruošimas

  1. Miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską sumaišykite didesniame inde. Tuomet supilkite pieną ir vandenį. Maišymui naudokite elketrinį plakiklį. Galiausiai vieną po kito įmuškite kiaušinius ir išmaišykite iki vientisos masės.
  2. Įkaitinkite lengvai riebalais pateptą poffertje keptuvę.
  3. Tešla užpildykite formeles iki pat viršaus. Kepkite maždaug  minutę, tuomet apverskite. Iškepę blyneliai turėtų būti purūs ir švelniai apskrudę.
  4. Patiekite nespėjus atvėsti, pabarstę milteliniu cukrumi ir pagardine klevų sirupu ar ledais.

Susiję produktai:

Komentarai