This website uses cookies. By clicking ‘Agree’ or by continuing to browse, you give us your consent to use cookies. You can cancel your consent at any time, by adjusting your browser settings and deleting the cookies. You can find more detailed information in our privacy policy.
Recepte rašote >> 4,5,6,7 ir 8 dienomis maitinti raugą: Mentele perpjovus raugo masę turi matytis daug didelių ir mažų akučių, skonis švelnus. << Gal galėtumėte patikslinti, kokiomis miltų ir vandens proporcijomis tomis dienomis raugą reikia primaitinti? Nes vėliau rašote tik apie 9 dieną.
Sveiki, 4-9 (imtinai) dienomis maitinti raugą 3 dienos miltų ir vandens proporcijomis. Vėliau visuomet maitinti kaip nurodyta 10 dienos apraše.
Ačiū!
Laba diena, noriu paklausti kokie miltai yra 812D, tokio žymėjimo ant jūsų gaminamų miltų nerandu. Noriu pasigaminti raugo pagal jūsų receptą. Ačiū
Sveiki, galite rinktis pvz. prekybos centruose esančius “Šiaulių” miltus, jie yra 812D tipo.
Džiaugiamės, kad kepate pagal mūsų receptus!
Laba diena ,
Nerandu recepto su Levain raugu. Gal patartumėte kur ieškoti.
Dekui
Sveiki, šiame puslapyje ir aprašyta, kaip gaminti šį raugą. Procesas trunka 10 dienų.