Kvietinė duona su dribsniais duonkepei | Malsena Kvietinė duona su dribsniais duonkepei | Malsena
LT
EN

Receptai

Kvietinė duona su dribsniais duonkepei

250 g kvietinių miltų 550D;
200 g vandens;
100 g viso grūdo kvietinių miltų;
50 g pieno;

50 g medaus (ar cukraus);
50 g avižinių dribsnių;
35 g sviesto;
5-6 g sausų mielių.

Paruošimas

Į duonkepės kibiriuką supilti produktus tokia tvarka: vanduo, pienas, sviestas, mielės, medus, dribsniai, kvietiniai miltai, viso grūdo miltai. Nešildyti. Pasirinkti apie 3,5 val. trukmės kepimo programą. Būtinai atkreipkite dėmesį, kad programoje prieš minkymą būtų atliekamas šildymas arba mielių suaktyvinimas (t.y. prieš minkymą, apie 15-20 min. duonkepė tik šildo, po to minko ir t.t.). Nustatykite kepaliuko svorį – 750g. Pasirinkite trečio lygio apskrudinimą.

Susiję produktai:

Komentarai