Malsena | ANNO 1841
Malsenos kepimo akademija Malsenos kepimo akademija
„Malsenos“ kepimo akademija – edukacinis projektas, kuris padės jums atrasti šiltų ir šviežių kepinių kvapą namuose – visa aktualiausia informacija, patarimai, receptai, išbandytos technikos ir slapčiausios kepimo paslaptys – visa tai jūsų laukia „Malsenos“ kepimo akademijoje.

Kepimo akademijos

Velykos virtualiai: kepinių hibridai
Kas nutinka, kai sumiksuoji sausainį ir braunį? O kruasaną ir keksiuką? Atskleisime paslaptį – išgaunami tokie skoniai, kurių dar nesate ragavę!
Žūrėti
Misija: Užgavėnės namuose
Kad blynai neprisviltų... paruošėme jums daugybę naudingų patarimų ir receptų – jau vasario 10 d.
Žūrėti
Natūralaus raugo duona
Kaip pasiruošti raugą ir kepti sourdough duoną? Susipažinkite su procesu nuo A iki Z.
Žūrėti
Pyragų kepimo klaidos
Išsamus pyragų kepimo vadovas – dažniausiai pasitaikančios klaidos ir kaip jų išvengti.
Žūrėti
Nostalgiški kepiniai
Skaniausi nostalgiškų kepinių receptai ir naudingi patarimai Kalėdų stalui.
Žūrėti

Mūsų ekspertai

Rima
„Malsenos“ kepinių technologė, miltų produktų žinovė ir naujų produktų kūrimo specialistė.
Sonata
„Malsenos“ kepimo ekspertė ir konditerė, tinklaraščio ir kepyklos „Sweetspotpastry“ įkūrėja.

Svečiai ekspertai

Renata Ničajienė
Kulinarinės knygos „Nostalgiški skanumynai“ ir maisto tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ autorė.
Liucina Rimgailė
Desertinės „Liu Patty“ įkūrėja ir saldžių saldumynų meistrė.
Christine Wons
Kepyklos „Druska. Miltai. Vanduo“ bendraįkūrėja, kepėja ir viena geriausių natūralaus raugo duonos meistrių.
Dovydas Vaisovas
BKRY kepyklos veidas ir netikėčiausiu kepinių idėjų autorius.