Malsena | ANNO 1841
Malsenos kepimo akademija Malsenos kepimo akademija
„Malsenos“ kepimo akademija – edukacinis projektas, kuris padės jums atrasti šiltų ir šviežių kepinių kvapą namuose – visa aktualiausia informacija, patarimai, receptai, išbandytos technikos ir slapčiausios kepimo paslaptys – visa tai jūsų laukia „Malsenos“ kepimo akademijoje.

Kepimo akademijos

Natūralaus raugo duona
Kaip pasiruošti raugą ir kepti sourdough duoną? Susipažinkite su procesu nuo A iki Z.
Žūrėti
Baking fails. Pyragų klaidos
Išsamus pyragų kepimo gidas ir patarimai jau visai netrukus, lapkričio 4 d.
Registruotis
Nostalgiški kepiniai
Šventinį sezoną pasitikite apsiginklavę skaniausių kepinių receptais (gruodžio mėn.)
Registruotis

Mūsų ekspertai

Rima
„Malsenos“ kepinių technologė, miltų produktų žinovė ir naujų produktų kūrimo specialistė.
Sonata
„Malsenos“ kepimo ekspertė ir konditerė, tinklaraščio ir kepyklos „Sweetspotpastry“ įkūrėja.

Svečiai ekspertai

Christine Wons
Kepyklos „Druska. Miltai. Vanduo“ bendraįkūrėja, kepėja ir viena geriausių natūralaus raugo duonos meistrių.