

„Malsenos“ kepimo akademija – edukacinis projektas, kuris padės jums atrasti šiltų ir šviežių kepinių kvapą namuose – visa aktualiausia informacija, patarimai, receptai, išbandytos technikos ir slapčiausios kepimo paslaptys – visa tai jūsų laukia „Malsenos“ kepimo akademijoje.
Kepimo akademijos
Naujausi receptai
Lakštinis medaus tortas
Mielinė riestė su aguonomis
Traškūs žagarėliai
Plikyti sausainiai
Zacherio šokoladinis pyragas
Viktorijos biskvitinis pyragas
Prancūziška galetė su slyvomis ir migdolais
Lipnus meduolinis pyragas su kreminio sūrio kepurėle
Klasikinė sourdough
Lietuviška juoda duona
Šokoladinė sourdough duona su lazdynų riešutais
Sourdough duona su burokėliais
Mūsų ekspertai
Rima
„Malsenos“ kepinių technologė, miltų produktų žinovė ir naujų produktų kūrimo specialistė. Sonata
„Malsenos“ kepimo ekspertė ir konditerė, tinklaraščio ir kepyklos „Sweetspotpastry“ įkūrėja. Svečiai ekspertai
Renata Ničajienė
Kulinarinės knygos „Nostalgiški skanumynai“ ir maisto tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ autorė. Liucina Rimgailė
Desertinės „Liu Patty“ įkūrėja ir saldžių saldumynų meistrė. Christine Wons
Kepyklos „Druska. Miltai. Vanduo“ bendraįkūrėja, kepėja ir viena geriausių natūralaus raugo duonos meistrių.