LT
EN

Produktai

Viso grūdo ruginiai miltai

AKMENINIŲ GIRNŲ NUGLOSTYTI

Malami akmeninėmis girnomis grūdai įkaista mažiau, todėl miltuose išsaugoma dar daugiau vertingųjų medžiagų.

VISO GRŪDO – VISO GĖRIO

Nenusijota nei viena vertinga grūdo dalis, todėl išlieka viskas, kas geriausia grūduose – miltuose gausu mineralų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų.

JUODAI NAMINEI DUONAI

Duonos kepėjų pamėgti, rupiai malti iš rinktinių rugių, viso grūdo miltai juodai it senovėje keptai duonai.

Produkto aprašymas

Tęsdami gilias Lietuvos malūninkystės tradicijas, pristatome viso grūdo ruginius miltus. Šie miltai sumalti unikaliomis akmeninėmis girnomis, pagal senąsias tradicijas gaminami, iš kruopščiai atrinktų rugių, išaugintų geriausiuose, tradicinę žemdirbystę puoselėjančiuose Lietuvos ūkininkų laukuose. Jie tarsi protėvių istorijos paveldas – laiko, kuomet miltai buvo garbinami ir vertinami už namuose kepamai duonai suteikiamą skonį ir aromatą.

Rupaus malimo, turtingi sėlenomis (natūraliomis skaidulinėmis medžiagomis), viso grūdo ruginiai miltai ne tik pasižymi ypatingomis skonio savybėmis, bet savo sudėtyje išsaugo ir visus vitaminus bei mineralus, esančius rugiuose. Būtent iš tokių miltų yra kepama tradicinė lietuviška ruginė duona.

rakto-skylute

Produktas ženklinamas rakto skylute. Simboliu pažymėtuose produktuose yra gerokai mažiau sočiųjų riebalų, cukraus, druskos ir daug maistinių skaidulų.

Susiję receptai

Receptai

Ruginis pyragas su vėlyvosiomis braškėmis

Receptai

Ruginė 4 grūdų pusryčių duonelė

Receptai

Pyragas su granola

Receptai

PRANCŪZIŠKA DUONA

Receptai

NAMINĖ PLIKYTA DUONA

Receptai

LIETUVIŠKA JUODA DUONA

Receptai

VISO GRŪDO DALIŲ RUGINIAI BLYNAI SU TUNO ĮDARU

Receptai

DUONA SU SEZAMU

Receptai

RUGINĖ RIEKELĖ

Receptai

BORODINO DUONA

Receptai

6 GRŪDŲ DUONA

Receptai

Viso grūdo ruginė duonelė „Žiedas“ su selėnomis

Receptai

Naminiai ruginiai blynai

Receptai

Naminė ruginė duona su raugu duonkepei