Malsena | Skonis slypi paprastume
Prasidėjus pilkam ir lietingam rudens etapui, vakarai namuose įgauna šiek tiek kitokį atspalvį: gerai pažįstamoje virtuvėje gimsta nauji atradimai, o kartu su jais – smagios patirtys. „Malsenos“ Kepimo akademija kviečia šį lapkritį paįvairinti savo gastronomines keliones ne tik gaminant namuose, bet taip pat neapkraunant savęs papildomais rūpesčiais, tokiais kaip ilgos skirtingų maisto produktų paieškos prekybos centre ar neįkandami receptai. Esame įsitikinę, jog stresas virtuvėje yra didžiausias priešas, norint sukurti kažką ypatingo sau, šeimai ar draugams. Juk patiekalų gaminimas – ne tik kruopštumo, bet ir meilės maistui kupinas procesas. Šio sezono Kepimo akademijos tikslas – išmokyti jus paruošti paprastus, greitus, tačiau išskirtinius patiekalus vos iš 5 pagrindinių ingredientų.

Skonis slypi paprastume


Patikrink savo šaldytuvą, rask penkis reikiamus produktus ir stebėk trumpas, bet efektyvias kepimo pamokas . Pirmasis kepimo akademijos mokytojas – Federico Meschino pasidalins savo kulinarijos paslaptimis bei trimis nesudėtingais, bet įspūdingais receptais.

Federico Meschino
Virtuvės šefas
Julija Steponavičiūtė
Maisto tinklaraštininkė, knygos „Kitchen Julie“ autorė

arr-leftAtgal