„Pannukakku“ suomiški blynai keptuvėje | Malsena „Pannukakku“ suomiški blynai keptuvėje | Malsena
LT
EN

Receptai

„Pannukakku“ suomiški blynai keptuvėje
Jums reikės:
  • 136 g „Malsenos“ „Karališkų“ miltų
  • 240 g pieno
  • 2 didelių kiaušinių
  • 40 g cukraus
  • 2 g druskos
  • 40 g sviesto
  • Saujos mėgstamų uogų
  • Žiupsnio cukraus pudros papuošimui

Paruošimas

  1. Sudėkite visus ingredientus į dubenį ir rankinio smulkintuvo pagalba sujunkite į tolygią, glotnią masę. Sausų miltų gumulėlių neturėtų likti. Leiskite tešlai pastovėti apie 15-20 minučių.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 220°
  3. Į orkaitę įdėkite keptuvę, atsparią karščiui, ir kaitinkite ją kartu. Kai orkaitė įkais – išimkite ir supilkite tešlą į keptuvę.
  4. Kepkite blyną apie 17-20 minučių.
  5. Pilnai atvėsinkite blyną ir tiekite jį su uogomis ir cukraus pudra.

Susiję produktai:

Komentarai