"Ekstra" kvietiniai miltai | Malsena "Ekstra" kvietiniai miltai | Malsena
LT
EN

Produktai

„Ekstra“ kvietiniai miltai

IŠSKIRTINAI BIRŪS
Norintiems greitai ir lengvai iki vientisos masės, be gumulėlių išmaišyti tešlą bei padažus.

YPATINGAI MALTI
Dėl specialios malimo technologijos miltai pasižymi ypatinga kruopelių pavidalo struktūra.

MINKŠTUTĖLIAMS GAMINIAMS
Dėl ypatingos struktūros kepiniai iš šių miltų – nepaprastai purūs.

Produkto aprašymas

Ekstra kvietiniai miltai pasižymi išskirtine kruopelių pavidalo struktūra. Šiai struktūrai išgauti malūnininkai pasitelkia specialią malimo technologiją. Jos metu iš 100 KG malamų grūdų atrenkama vos 3 KG ekstra kvietinių miltų.

ekstra miltai

Dėl specialios malimo technologijos šie miltai pasižymi ypatinga kruopelių pavidalo struktūra ir dar vadinami kruopmilčiais (iš senų laikų prisimenami ir nūdienoj vadinami „krupčatka“). Malonūs maišyti, ruošiant tešlą miltai tolygiai pasiskirsto joje ir nesušoka į gumuliukus. Būtent dėl to, šie miltai nepakeičiami ruošiant itin purius kepinius, pavyzdžiui, biskvitus tortams, pyragus, bandeles, keksus, taip pat padažus – jie greitai ir lengvai išmaišomi iki vientisos masės.

 

Susiję receptai

Receptai

Citrininė Velykų boba

Receptai

Obuolių ir mėlynių trupiniuotis – Crumble

Receptai

Migdolinis vyšnių pyragas su maskarponės kremu

Receptai

Lengvas ir „nematomas“ obuolių pyragas

Receptai

Šokoladiniai suflė blyneliai

Receptai

Zacherio šokoladinis pyragas

Receptai

Tartaletė su šviežiomis uogomis

Receptai

Krekeriai su žalumynais

Receptai

PUSRYČIAMS velykiniai mini kišai

Receptai

Belgiški vafliai

Receptai

Karališkas triufelių tortas

Receptai

Kalėdinis keksiukų vainikas

Receptai

Moliūgo ir varškės pyragas

Receptai

Kriaušių ir imbiero pyragas

Komentarai