Belgiški vafliai | Malsena Belgiški vafliai | Malsena
LT
EN

Receptai

Belgiški vafliai

Saldžiai? O galbūt sūriai? Išsikepkite belgiškų vaflių ir leiskitės į skonių ir dekoracijos įvairovę! Belgiški vafliai puikiai tinkantys su viskuo! 
Tas pats patiekalas, o įvairovė tokia didelė! 

  • 350g Malsenos „Ekstra“ kvietinių miltų
  • 2 kiaušiniai
  • 4 šaukštai cukraus
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • ¼ šaukštelio druskos
  • 1 ir ¾ stiklinės pieno
  • 1 šaukštelis vanilės esencijos
  • ½ stiklinės aliejaus

Paruošimas

  1. Didesniame inde suplakite kiaušinius. Tuomet suberkite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską, supilkite vanilės esenciją ir išmaišykite.
  2. Maišydami palaipsniui supilkite pieną.
  3. Supilkite aliejų ir išmaišykite, iki gausite vientisą masę.
  4. Įkaitinkite vaflių keptuvę. Nepamirškite patepti riebalais, kad vafliai neprikeptų prie paviršiaus.
  5. Vaflinei įkaitus dėkite po vieną samtelį tešlos ir kepkite iki gražiais apskrus.
  6. Patiekite pagardinę klevų sirupu, cukraus pudrą ar kitais mėgstamais pagardais.

Susiję produktai:

Komentarai