Miltinis mišinys šokoladiniam gimtadienio tortui "Beatos virtuvė" | Malsena Miltinis mišinys šokoladiniam gimtadienio tortui "Beatos virtuvė" | Malsena
LT
EN

Produktai

Miltinis mišinys šokoladiniam gimtadienio tortui „Beatos virtuvė“

BEATOS RECEPTAS

Tinka TORTUI, KEKSUI ir KEKSIUKAMS KEPTI

Su LAIMINGŲ VIŠTŲ KIAUŠINIAIS

LENGVA PAGAMINTI

Produkto aprašymas

„Labai šokoladinis ir labai greitai pagaminamas. Šis mišinys su kakava ir šokolado gabaliukais bus tikras džiaugsmas visiems šokolado mėgėjams. Kepkite iš jo pyragus ar keksiukus, o greitai paruošę kremą, lengvai pasigaminsite ir tikrą naminį tortą.“ – Beata

 

Jums reikės: 500 g miltinio mišinio, 150 ml aliejaus arba 150 g išlydyto sviesto, 200 ml šalto vandens

  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Kepimo formą (22–24 cm skersmens) patepkite sviestu arba aliejumi.
  2. Į dubenį suberkite miltinį mišinį ir nuolat maišydami supilkite vandenį ir aliejų (arba sviestą). Maišykite, kol neliks sausų miltų gumulėlių.
  3. Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 40–45 minutes.

Šokoladinis kremas

Jums reikės: 150 g grietinės (30 proc. riebumo), 100 g juodojo arba pieninio šokolado

  1. Virš garų vonelės išlydykite šokoladą. Į lydytą šokoladą sudėkite kambario temperatūros grietinę ir viską gerai išmaišykite.
  2. Kremas iš pradžių bus skystokas, todėl tiks pyragui aplieti, kad šis pasidengtų blizgiu šokolado sluoksniu.

Atvėsinto kremo konsistencija tinkama sluoksniuotam tortui sutepti: perpjaukite iškeptą atvėsusį pyragą pusiau ir pertepkite kremu kiekvieną sluoksnį, o likusiu kremu aptepkite šonus. Torto viršų papuoškite mėgstamomis uogomis, vaisiais ar riešutais.

Komentarai