Miltinis mišinys karameliniam obuolių pyragui "Beatos virtuvė" | Malsena Miltinis mišinys karameliniam obuolių pyragui "Beatos virtuvė" | Malsena
LT
EN

Produktai

Miltinis mišinys karameliniam obuolių pyragui „Beatos virtuvė“

BEATOS RECEPTAS

Tinka ir KRIAUŠIŲ, SLYVŲ ar PERSIMONŲ PYRAGAMS

Su LAIMINGŲ VIŠTŲ KIAUŠINIAIS

LENGVA PAGAMINTI

Produkto aprašymas

„Tikriausiai visi turite mėgstamiausio obuolių pyrago receptą, bet tokio tai tikrai dar nesate kepę! Šis pyragas išsiskiria karamelės skoniu ir pagaminimo greičiu – vos 5 minutės ir pyragas pašautas į orkaitę! Labai tinka rūgštesni obuoliai, bet bandykite kepti ir su kriaušėmis, slyvomis ir persimonais.“ – Beata

Paruošimo būdas

Jums reikės: 500 g miltinio mišinio, 180 ml aliejaus arba 180 g lydyto sviesto, 180 ml šalto vandens, 4–5 vidutinio dydžio obuoliai

  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Kepimo formą (22–24 cm skersmens) patepkite sviestu arba aliejumi.
  2. Į dubenį suberkite miltinį mišinį ir nuolat maišydami supilkite vandenį ir aliejų (arba sviestą).  Maišykite, kol neliks sausų miltų gumulėlių.
  3. Į tešlą suberkite supjaustytus obuolius, išmaišykite ir supilkite į kepimo formą. Paviršių papuoškite obuolių griežinėliais. Kepkite 45–50 min.
Komentarai