Miltinis mišinys keksiukams su morkomis ir sėlenomis "Beatos virtuvė" | Malsena Miltinis mišinys keksiukams su morkomis ir sėlenomis "Beatos virtuvė" | Malsena
LT
EN

Produktai

Miltinis mišinys keksiukams su morkomis ir sėlenomis „Beatos virtuvė“

BEATOS RECEPTAS

SVEIKUOLIŠKAS PASIRINKIMAS – su morkomis ir avižų sėlenomis

Su LAIMINGŲ VIŠTŲ KIAUŠINIAIS

LENGVA PAGAMINTI

Produkto aprašymas

„Purūs ir kvapūs, spalvoti ir minkšti – tokius keksiukus iškepsite su šiuo miltiniu mišiniu. Avižiniuose miltuose yra mažiau glitimo ir daugiau malonaus minkštumo bei saldumo. Šie keksiukai yra skaidulinių medžiagų šaltinis, galite patobulinti juos kokiais tik norite priedais. Man labai patinka juos kepti su obuoliais ir džiovintomis spanguolėmis.“ – Beata

Paruošimo būdas

Jums reikės: 400 g miltinio mišinio, 140 ml aliejaus arba 140 g išlydyto sviesto, 170 g šalto vandens

  1. Į dubenį suberkite miltinį mišinį ir nuolat maišydami supilkite vandenį ir aliejų (arba sviestą). Maišykite, kol neliks sausų miltų gumulėlių
  2. Tešlą išpilstykite į 12 keksiukų formelių ir kepkite apie 20–25 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Keksiukams su morkomis ir avižų sėlenomis labai tinka šio kremo kepurėlės.

Jums reikės: 200 g kreminio sūrio, 150 g plakamosios grietinėlės (35 proc.), 50–80 g cukraus miltelių

Į dubenėlį sudėkite kreminį sūrį ir pusę kiekio cukraus miltelių ir viską gerai išplakite elektriniu plakikliu. Kitame dubenėlyje iki lengvų putų išplakite atšaldytą grietinėlę su likusiais cukraus milteliais – svarbu neperplakti. Į kreminį sūrį sudėkite grietinėlę ir šaukštu arba silikonine mentele išmaišykite. Jeigu kremas nelaiko formos, galima dar trumpai paplakti plakikliu.

Susiję receptai

Receptai

Keksiukai su morkomis, obuoliais ir saulėgrąžomis

Komentarai