Patarimai gaminantiems | Malsena Patarimai gaminantiems | Malsena
LT
EN

Patarimai gaminantiems

Namuose – kaip restorane: duonos kepimo pradžiamokslis. Pagrindai, patarimai, receptai

Duonos kepimas namuose – patarimais ir receptais dalinasi tinklaraščio „Kasdienės mūsų duonos“ autorė Viktorija.

Plačiau
Namuose – kaip restorane: avižinės košės įvairovė

Tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina kviečia į avižinę košę pažiūrėti kitaip.

Plačiau
Namuose – kaip restorane: paslėptos daržovės kepiniuose – Beatos Nicholson receptai

Kaip iškepti skanius ir sveikatai palankesniu keksiukus? Naudingais patarimais ir skaniais receptais dalinasi Beata Nicholson.

Plačiau
Namuose – kaip restorane: penki receptai su avižomis visai savaitei

Receptais iš avižinių dribsnių dalinasi tinklaraščio „Pusryčiams“ autorė Gabrielė.

Plačiau
Namuose – kaip restorane: vėlyvieji pusryčiai su „English Muffins“

Maisto tinklaraštininkė R. Ničajienė dalinasi patarimais, kaip sukurti restorano vertą vėlyvųjų pusryčių nuotaiką ir skonius namuose!

Plačiau
Kaip iškepti pyragą su vaisių ir uogų įdaru🍑🍰

Susmegę, sutežę ir beformiai – tokie tie geri norai iškepti skanų vaisių ar uogų pyragą??? Šie patarimai kaip tik Jums.

Plačiau
Duonos kepimo pradžiamokslis

Trumpas duonos kepimo pradžiamokslis – pirmiesiems jūsų pačių keptiems naminės duonos kepaliukams.

Plačiau
Sluoksniuota tešla – paruošimo paslaptys ir patarimai

Sluoksniuota tešla – tešla, gimusi iš meilės tėvui ♥
Dalinamės receptu ir patarimais.

Plačiau
Kai misija – tobuli blynai!

Dalinamės patarimais kaip iškepti tobulus lietinius, miltinius, mielinius ir širdinius blynus bei belgiškus vaflius :)

Plačiau
Kaip užmaišyti plikytą tešlą ir iškepti purius plikytus pyragaičius

Dalinamės patarimai, kaip užmaišyti plikytą tešlą ir iškepti skanius, iš pirmo žvilgsnio kaprizingai atrodančius plikytus pyragaičius.

Plačiau