Pyragaičiai "Red velvet" | Malsena Pyragaičiai "Red velvet" | Malsena
LT
EN

Receptai

Pyragaičiai „Red velvet“

Norite nustebinti bičiulius ar namiškius dailiu desertu? Siūlome iškepti itin paprastus „Red velvet“ pyragaičius! Iškepti itin paprasta, nes naudosime miltinį mišinį 😎

Jums reikės:

Biskvitui: miltinio mišinio pyragui „Red velvet“

Kremui: 300 g minkšto sviesto, 400 g tirštinto pieno

Kepimo įrankiai: Ø 6 cm ar Ø 8 cm konditeriniai žiedai, konditerinis švirkštas

Paruošimas

Pyragaičių biskvito paruošimas
  1. Iškepkite biskvitą, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktu paruošimo būdu. Naudodamiesi Ø 6 cm ar Ø 8 cm konditeriniais kepimo žiedais suformuokite apvalius biskvito pagrindus pyragaičiams. Stenkitės, kad gautųsi lyginis skaičius!
  2. Pasiruoškite kremą. Į plakiklio dubenį sudėkite suminkštintą sviestą. Suplakite jį įjungę didelį greitį. Nesustodami mušti sviesto pradėkite pilti į jį po šaukštą tirštinto pieno. Toliau plakite, kol gausite purų vienalytį kremą.
  3. Kremą sudėkite į konditerinį švirkštą ir 3/4 masės paskirstykite ant pusės pyragaičių, atsargiai uždėkite likusius pagrindus ant kremo sluoksnio. Likusiu kremu ir uogomis papuoškite pyragaičių viršų.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai