Norite nustebinti bičiulius ar namiškius dailiu desertu? Siūlome iškepti itin paprastus „Red velvet“ pyragaičius! Iškepti itin paprasta, nes naudosime miltinį mišinį 😎
Biskvitui: miltinio mišinio pyragui „Red velvet“
Kremui: 300 g minkšto sviesto, 400 g tirštinto pieno
Kepimo įrankiai: Ø 6 cm ar Ø 8 cm konditeriniai žiedai, konditerinis švirkštas
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku