Vieno unikaliausių ir žinomiausių Baltijos šalių šefų Alfo Ivanausko receptas – pica su jautiena, serano kumpiu ir pievagrybiais.
„Penktadienio vakarienė, savaitgalio pietūs ar tiesiog šiokia diena, kuriai norisi suteikti šiek tiek išskirtinumo, yra puiki proga sultingai naminei picai su brandinta jautiena, sodraus aromato pomidorų ir sojų padažu, pikantiškomis Chalapos paprikomis, švelniu kreminiu sūriu ir serano kumpio riekelėmis. Traškus naminės tešlos picos pagrindas papildo pojūčių paletę, kuriai neatsispirs net išrankiausieji.
Tobula vakarienei dviese arba netikėtai picos šventei su draugais – nes iš šios tešlos galite paruošti net 5 picų padus.“
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku