Spelta manų pyragas su aviečių įdaru | Malsena Spelta manų pyragas su aviečių įdaru | Malsena
LT
EN

Receptai

Spelta manų pyragas su aviečių įdaru

Tai dirbtinio intelekto suformuotas spelta manų pyrago su aviečių įdaru receptas. Jį patobulino ir pagamino maisto knygų autorė Kitchen Julie.

Jums reikės
  • 2 stiklinės pieno
  • 1 stiklinė Malsena speltų manų
  • 1 stiklinė sviesto
  • 1/2 stiklinės cukraus
  • 1/2 a.š. druskos
  • 1 v.š. vanilės ekstrakto
  • 3 kiaušiniai
  • 1 a.š. kepimo miltelių
Aviečių įdarui
  • dvi stiklinės šaldytų aviečių
  • 1/3 stiklinės cukraus
  • 2 v.š. kukurūzų krakmolo

Paruošimas

  1. Ant vidutinės kaitros pakaitinti pieną ir speltų manų kruopas, kol išbrinks.
  2. Nukelti nuo karščio. Įmaišyti sviestą, cukrų, druską ir vanilės ekstraktą.
  3. Po vieną įmaišyti kiaušinius bei kepimo miltelius.
  4. Prikaistuvyje pašildyti avietes su cukrumi ir kukurūzų krakmolu. Pakaitinti kol šiek tiek sutirštės.
  5. Kepimo indo dugną (22 cm diametro) iškloti kepimo popieriumi, kraštus ištepti sviestu. Įpilti pusę manų masės, tuomet uogas ir likusius manus.
  6. Pašauti į iki 180 C įkaitintą orkaitę (viršus + apačia), kepti apie 1 val.

Skanaus!

semolina_and_raspberry_cake-2 semolina_and_raspberry_cake-3 semolina_and_raspberry_cake-4
semolina_and_raspberry_cake-5 semolina_and_raspberry_cake-6 semolina_and_raspberry_cake-8
semolina_and_raspberry_cake-9 semolina_and_raspberry_cake-10 Manų pyragas su aviečių įdaru

Susiję produktai:

Komentarai