Karališkas šokoladinis tortas su Mascarpone kremu | Malsena Karališkas šokoladinis tortas su Mascarpone kremu | Malsena
LT
EN

Receptai

Karališkas šokoladinis tortas su Mascarpone kremu

Ak… juk pasitaiko, kad taip norisi kažko saldaus! Mes siūlome ne tik saldžiai, bet ir gražiai, greitai ir su šokoladu!!! 😋

Renkamės – miltinį mišinį šokoladiniam keksui, kalną plaktos grietinėlės ir šviežių uogų.

Torto pagrindams:

Jei nemėgstate šokoladinių kepinių, galite siūlomą miltinį mišinį pakeisti miltiniu mišiniu tradiciniam keksui.

Mascarpone kremui:
  • 500 g sūrio Mascarpone
  • 500 ml grietinėlės (30% riebumo)
  • 5 šaukštai cukraus pudros (jei nemėgstate saldžiai, dėkite mažiau)

Paruošimas

Kepame pagrindus tortui:
  • Paimkite miltinį mišinį ir užmaišykite tešlą, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais.
  • Supilkite tešlą į 16-20 cm apvalią kepimo formą.
  • Kepkite 55-60 min.
  • Iškepusį biskvitą padalinkite perpus į du lakštus.
Ruošiame Mascarpone kremą:

Grietinėlę išplakite su cukraus pudra. Į gautą masę palengva įmaišykite sūrį Mascarpone.

Sluoksniuojame!

Susluoksniuokite tortą šia tvarka: biskvito lakštas, Mascarpone kremas, uogos. Viršutinį sluoksnį papuoškite uogomis gausiau.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai