Iškyla gamtoje, netikėti svečiai, o galbūt lėti ir skanūs pusryčiai? Grikių miltų lietiniai su lašiša ir salotų lapais – idealus pasirinkimas visais gyvenimo atvejais!
Iškepkite lietinius, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Leiskite šiek tiek atvėsti.
Ištepkite vieną lietinių pusę kreminiu sūriu, apibarstykite susmulkintais krapais, uždenkite salotų lapu ir sudėkite lašišos gabaliukus. Apibarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku