Grikių miltų lietiniai su lašiša | Malsena Grikių miltų lietiniai su lašiša | Malsena
LT
EN

Receptai

Grikių miltų lietiniai su lašiša

Iškyla gamtoje, netikėti svečiai, o galbūt lėti ir skanūs pusryčiai? Grikių miltų lietiniai su lašiša ir salotų lapais – idealus pasirinkimas visais gyvenimo atvejais!

Jums reikės:

Paruošimas

  1. Iškepkite lietinius, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Leiskite šiek tiek atvėsti.
  2. Ištepkite vieną lietinių pusę kreminiu sūriu, apibarstykite susmulkintais krapais, uždenkite salotų lapu ir sudėkite lašišos gabaliukus. Apibarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
  3. Atsargiai susukite į ritinį ir patiekite.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai