Naujiena - Viso grūdo grikių miltai! | Malsena Naujiena - Viso grūdo grikių miltai! | Malsena
LT
EN

Naujienos

Naujiena – Viso grūdo grikių miltai!

Grikių miltais galite drąsiai pakeisti dalį ar visus įprastus miltus ruošiant kasdieninius patiekalus savo šeimai, taip praturtinant juos maistingomis medžiagomis, kurių gausu grikiuose.

Malant visų grūdo dalių miltus, nenusijojama nei viena vertinga grūdo dalis, juose yra viskas, kas geriausia grikiuose – nereikia nieko papildomai pridėti.

Grikiai itin vertinami dėl juose esančių baltymų, kurių sudėtyje yra visos aštuonios nepakeičiamos amino rūgštys – todėl jie geriau pasisavinami žmogaus organizmo, nei kitų grūdų baltymai.

Panaudojimas

Šie miltai puikiai tinka grikių duonelei kepti, pusryčių blynams, apkepams, naminių makaronų ir koldūnų tešlai ruošti, ir žinoma, sausainiams, keksams, pyragaičiams ir kitiems konditeriniams gaminiams, suteikdami jiems pikantiško skonio.

Grikių miltuose yra labai mažas glitimo kiekis, todėl jie ypač vertinami žmonių, vengiančių glitimo turinčių produktų.