Špinatų keksiukai | Malsena Špinatų keksiukai | Malsena
LT
EN

Receptai

Špinatų keksiukai

Ant stalo žaliuoja špinatų keksiukai  Skanūs, sotūs bei maistingi keksiukai patrauks akį savo neįprasta išvaizda bei nustebins puikiu skoniu!

  • 70 g mažųjų špinatų
  • 100 g „Malsenos“ „Self-raising“ kvietinių miltų
  • 50 g sviesto
  • 50 g cukraus
  • 80 g varškės
  • 30 g pieno
  • 50 g bananų
  • 1 a. š. malto cinamono
  • 1/2 a.š. vanilės esencijos
  • žiupsnelis druskos
  • 20 g riešutų
  • 30 g džiovintų spanguolių

Paruošimas

  1. Pasiruoškite produktus ir įkaitinkite orkaitę iki 190 ºC temperatūros.
  2. Pirmiausiai su elektrinu trintuvu iki vientisos masės sutrinkite varškę, pieną, tirpintą sviestą, vanilės esenciją ir nuplautus nusausintus špinatus.
  3. Kitame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir maltą cinamoną.
  4. Į sausuosius ingredientus sudėkite špinatų masę, sutrintą bananą – viską gerai išmaišykite.
  5. Tuomet suberkite uogas ir riešutus, darkart išmaišykite, kad riešutai ir uogos kuo tolygiau pasklistų po masę.
  6. Pasiruoškite kepimo skardą / silikonines formeles dvylikai keksiukų.
  7. Tolygiai padalinkite tešlą.
  8. Kepkite apie 25 minutes.

Susiję produktai:

Komentarai