Šviežių braškių ir cukraus arba uogienės (pertepimui)
Serviravimui:
Šviežių braškių (dekoravimui)
Mediniu iešmelių (blyneliams suverti)
Paruošimas
Vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais iškepkite lietinius.
Jei pertepimui naudosite šviežias braškes, sutrinkite jas su cukrumi. Cukraus dėkite pagal skonį.
Paruoštu pertepimu arba uogiene ištepkite lietinius ir susukite į ritinėlius. Stenkitės susukti kuo tvirčiau. Supjaustykite ritinėlius maždaug 2-2.5 cm storio juostomis.
Ant medinio iešmelio iš pradžių užverkite ritinėlį: perverkite išilgai, kaip parodyta nuotraukoje, nuo galo palikdami laisvus maždaug 3-4 cm. Tuomet užverkite braškę. Kartokite iki laisvo iešmelio liks 3-4 cm.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku