Spelta lietinių su braškėmis vėrinukai | Malsena Spelta lietinių su braškėmis vėrinukai | Malsena
LT
EN

Receptai

Spelta lietinių su braškėmis vėrinukai

Spelta lietinių su braškėmis vėrinukai – saldi užuomina apie artėjantį šviežių braškių sezoną, kuri patiks tiek mažiems, tiek dideliems smaližiams.

Blynelių ritinėliams:
Serviravimui:
  • Šviežių braškių (dekoravimui)
  • Mediniu iešmelių (blyneliams suverti)

Paruošimas

  • Vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais iškepkite lietinius.
  • Jei pertepimui naudosite šviežias braškes, sutrinkite jas su cukrumi. Cukraus dėkite pagal skonį.
  • Paruoštu pertepimu arba uogiene ištepkite lietinius ir susukite į ritinėlius. Stenkitės susukti kuo tvirčiau. Supjaustykite ritinėlius maždaug 2-2.5 cm storio juostomis.
  • Ant medinio iešmelio iš pradžių užverkite ritinėlį: perverkite išilgai, kaip parodyta nuotraukoje, nuo galo palikdami laisvus maždaug 3-4 cm. Tuomet užverkite braškę. Kartokite iki laisvo iešmelio liks 3-4 cm.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai