Šokoladinis pyragas su cukinija | Malsena Šokoladinis pyragas su cukinija | Malsena
LT
EN

Receptai

Šokoladinis pyragas su cukinija

Šokoladinis pyragas + cukinija? Tikrai taip! 

Nors skirtingi kaip diena ir naktis, ši porelė dera tiesiog nuostabiai!

Paruošimas

  1. Kartu sumaišykite 80 ml vandens (jo reikia kiek mažiau, kadangi dedame cukinijos tarkį) ir 100 ml aliejaus, ištirpinto margarino arba sviesto (pasirinktinai). Suberkite pyrago milelius (didesnis pakelis) ir išmaišykite iki vientisos masės.
  2. Į paruoštą tešlą įdėkite cukinijos tarkį.
  3. Gautą tešlą supilkite į riebalais išteptą kepimo formą.
  4. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
  5. Paruoškite kakavos glazūrą: 100 g mišinio sumaišykite su 25 ml šalto vandens ir išmaišykite iki vientisos masės.
  6. Glajumi padenkite spėjusį atvėsti pyragą.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai
Agne2018-11-02 18:56 rašė:

Kiek cukinijos tarkio deti?

Malsena2018-11-05 14:57 rašė:

Sveiki, jau papildėme receptą – 300g cukinijos tarkio. Atkreipkite dėmesį, kad reikia pilti šiek tiek mažiau vandens – tik 80g.