Pyragėliai su daržovių įdaru | Malsena Pyragėliai su daržovių įdaru | Malsena
LT
EN

Receptai

Pyragėliai su daržovių įdaru

Miltinis mišinys Itališkai picai – ne tik picai! Iš šio mišinio išeis ir ypatingai skanūs pyragėliai su daržovių įdaru. Šį kartą siūlome pyragėlius įdaryti kopūstais!

Paruošimas

Iškepti pyragėlius iš miltinio mišinio itališkai picai labai paprasta!

  1. Paruoškite tešlą, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais.
  2. Pakildinę tešlą padalinkite ją į vienodas dalis.
  3. Sudėkite įdarą (daržoves galite prieš tai lengvai pakepinti), suformavę pyragėlį tvirtai užspauskite kraštelius ir palikite pakilti dar 30-40 minučių. Kitaip pyragėliai gali „išsižioti“ bekepant.
  4. Iškilusius pyragėlius patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje, 25-27 minutes.

Skanaus!

Patarimas. Vietoj daržovių galite pyragėlius įdaryti ir mėsos įdaru. Tokiu atveju mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais, pabarstykite druska ir pipirais, įdėkite česnako ar svogūno. Mėsos įdaro pakepinti prieš tai nebūtina, jis spės iškepti kartu su pyragėliais.

Susiję produktai:

Komentarai