Picos lazdelės (pica kitaip) | Malsena Picos lazdelės (pica kitaip) | Malsena
LT
EN

Receptai

Picos lazdelės (pica kitaip)

Picos lazdelės (arba pica kitaip) – puiki užkandžio idėja bičiulių susibūrimams arba tiems, kurie turi laiko tik kažką sukramsnoti.

P.S. Itin paprasta paruošti!

Ingredientai
  • pora skiltelių česnako
  • šiek tiek kietojo sūrio (pabarstymui)
  • kiaušinis (plakiniui)
  • picos prieskoniai (raudonėlių, čiobrelio)

 

Paruošimas

  1. Paruoškite picos tešlą, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktomis rekomendacijomis.
  2. Tešlai pakilus iškočiokite kvadrato formos lakštą. Padalinkite jį į 3-4 cm pločio ir 30 cm ilgio juostas.
  3. Sumaišykite pomidorų padažą su alyvuogių aliejumi (santykiu 2:1) ir sutrintu česnaku.
  4. Padažu patepkite vieną tešlos juostelės pusę, tuomet uždėkite šoninės juostelę. Uždėjus atsargiai susukite į spiralę.
  5. Kiaušinio plakiniu patepkite juostelių viršų ir apibarstykite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu bei prieskoniais.
  6. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių, kol šoninė ir pačios lazdelės šiek tiek apskrus.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai