Pernakt brinkinta avižinė košė su sėlenomis | Malsena Pernakt brinkinta avižinė košė su sėlenomis | Malsena
LT
EN

Receptai

Pernakt brinkinta avižinė košė su sėlenomis

Lengvi, maistingi ir greitai paruošiami pusryčiai – pernakt brinkinta avižinė košė su sėlenomis! 🥣
Šis avižų sėlenomis praturtintas receptas suteiks sotumo ir energijos visai dienai. Paruoškite vakare, o ryte mėgaukitės gaiviu, kreminiu pusryčių dubenėliu su šviežiomis uogomis ir vaisiais.

Jums reikės
  • 0,5 puodelio viso grūdo avižinių dribsnių​ „Malsena”
  • 2/3 puodelio augalinės kilmės gėrimo (pvz., migdolų)
  • 1 valgomasis šaukštas jogurto
  • 1–2 valgomieji šaukštai klevų sirupo arba medaus
  • 1 valgomasis šaukštas maltų linų sėmenų
  • 1 valgomasis šaukštas „Malsena” avižų sėlenų
Pagardinimui

uogos, vaisiai, riešutai (pagal skonį)

Paruošimas

  1. Sumaišykite avižinius dribsnius, augalinį pieną, jogurtą, klevų sirupą (ar medų), linų sėmenis ir avižų sėlenas.
  2. Palikite šaldytuve per naktį ar bent 30-60 minučių, kad ingredientai susigertų ir brinktų.
  3. Patiekite pusryčiams su šviežiomis uogomis, vaisiais arba riešutais.

Skanių ir sveikų pusryčių! 

Malsena_Sveika_Mityba_Gamybinis_2x3_09.05 Pernakt brinkinta avižinė košė su sėlenomis

Susiję produktai:

Komentarai