Naminė granola | Malsena Naminė granola | Malsena
LT
EN

Receptai

Naminė granola

Naminė granola – geriausias pasirinkimas energingai dienos pradžiai ♥ Granola gardžiuokitės, kai norisi kažko lengvo, sveiko ir skanaus!

Granolai
  • 300 g „Malsenos“ avižinių dribsnių
  • 200 g „Malsenos“ aštuonių grūdų dribsnių
  • 50 g smulkintų migdolų riešutų
  • 50 g smulkintų pekano riešutų
  • 30 g kokoso drožlių
  • 100 g džiovintų uogų (gali būti spanguolės, goji uogos ar pan.)
  • 2 žiupsneliai
Sirupui
  • 70 ml medaus arba agavų sirupo
  • 80 ml augalinio aliejaus
  • 1 a. š. malto cinamono

Paruošimas

  1. Sumaišykite dribsnius, riešutus ir kokoso drožles.
  2. Medų ir aliejų pašildykite puode, kad medus ištirptų ir susimaišytų su aliejumi, tuomet įberkite cinamono.
  3. Aliejų su medumi užpilkite ant sumaišytų birių produktų ir viską gerai dar kartą
    išmaišykite.
  4. Masę paskleiskite ant skardos (geriausia ištiestos kepimo popieriumi), įkaitinkite orkaitę ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje vis pamaišydami, kol gražiai apskrus.
  5. Kepkite apie 30 min.
  6. Granolai apskrudus ir atvėsus įberkite uogas ir atsargiai išmaišykite.

Susiję produktai:

Komentarai