Parmigiano keksiukai iš Self-raising miltų | Malsena Parmigiano keksiukai iš Self-raising miltų | Malsena
LT
EN

Receptai

Parmigiano keksiukai iš Self-raising miltų

Keksiukus purena ir kildina „Self-raising“ miltai su tešlą kildinančiomis medžiagomis. Tad papildomai naudoti kepimo miltelių nebereikės, kadangi šiuose miltuose kvietiniai miltai sumaišyti su profesionalų naudojamomis tešlą kildinančiomis medžiagomis idealiausiomis proporcijomis.

Jums reikės
  • 1 žiupsnelis pipirų
  • 1 v/š granuliuoto cukraus
  • 0.5 a/š druskos
  • Raudonėlio, čiobrelių ar kt. mėgstamų prieskonių (pagal skonį)

Paruošimas

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 ⁰C.
  • Didesniame inde sumaišykite pieną, ištirpintą sviestą, lengvai išplaktą kiaušinį ir prieskonius.
  • Kitame inde sumaišykite miltus, granuliuotą cukrų ir druską. Įmaišykite tarkuotą sūrį, pabarstykite raudonėlio, čiobrelio ar kt. mėgstamų prieskonių ir išmaišykite.
  • Antrojo indo turinį palengva suberkite į pirmąjį indą ir viską gerai išmaišykite iki tolygios masės. Tešla nebus vientisa – šiek tiek gumulėta.
  • Patepkite sviestu arba išklokite kepimo formelėmis keksiukų skardą. Tešla užpildykite 2/3 kiekvienos keksiukų formos tūrio.
  • Kepkite 20-25 minutes.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai