Granolos batonėliai | Malsena Granolos batonėliai | Malsena
LT
EN

Receptai

Granolos batonėliai

Ekologiški visų grūdo dalių avižiniai dribsniai puikiai tinka ne vien košėms, bet ir įvairiems sveikuolių saldėsiams.

Ingredientai:

250 g ekologiškų avižinių dribsnių;

2 v. š. rudojo cukraus;

1 v. š. vanilinio cukraus;

80 g kokosų aliejaus;

100 g medaus.

Pagal skonį:

Riešutai, džiovinti vaisiai ir kt. mėgstami pagardai.

Paruošimas

Paruošimas:

Į didelę stiklinę supilame aliejų, medų ir cukrų, viską išmaišome. Į dubenį suberiame avižinius dribsnius, riešutus ir džiovintus vaisius. Viską užpilame paruoštu užpilu ir maišome, kol skystis tolygiai pasiskirstys su sausais produktais.

Gautą masę suverčiame į skardą, išklotą kepimo popieriumi ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 170 C. Vis pamaišydami kepame apie 45 min. kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai