Bulviniai ežiukai su sūrio padažu | Malsena Bulviniai ežiukai su sūrio padažu | Malsena
LT
EN

Receptai

Bulviniai ežiukai su sūrio padažu

Bulviniai ežiukai su sūrio padažu – nostalgiškas patiekalas, kurį paruošite itin paprastai! Tereikia „Malsena“ mišinio Cepelinams ir aliejas.

Bulviniams ežiukams:
  • 400 g mišinio cepelinams
  • 1 l augalinio aliejaus

Paruošimas

Ežiukų paruošimo būdas
  1. Paruoškite tešlą pagal mišinio tradiciniams cepelinams paruošimo būdą. Vadovaukitės nurodymais ant pakuotės, bet įpilkite truputį daugiau vandens, kad tešla būtų minkštesnė.
  2. Leisti tešlai išbrinkti 5–7 min. Jei tešla limpa prie rankų, sudrėkinkite rankas vandenyje.
  3. Paimkite virimui skirtą puodą aukštais kraštais, supilkite ir gerai įkaitinkite aliejų.
  4. Šaukštu pakabinkite mišinio (graikinio riešuto dydžio kauburėlį) ir atsargiai leiskite į aliejų. Kepkite, kol gražiai apskrus. Iškepusius ežiukus išgriebkite kiaurasamčiu.
  5. Prie šio patiekalo labai tiks grybų padažas. Jei nemėgstate grybų, tiesiog sumaišykite grietinę su neriebiu majonezu lygiomis dalimis.

Susiję produktai:

Komentarai