„Kedgeris“ (angl. kedgeree) gimė XVII-XVIII amžiuje, Anglijai valdant Indiją, o vėliau tapo tikru D. Britanijos kulinariniu pasididžiavimu. Tai idealus patiekalas vėlyviesiems savaitgalio pusryčiams, kai Benedikto kiaušiniai ar blyneliai pabosta“, – tikina tinklaraščio „Maisto kelionės“ autorius Mantas Janavičius.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku