Rabarbarų įdaras. Nupjaukite rabarbarų lapkočių galus ir supjaustykite nedideliais 3-4 cm ilgio gabalėliais. Didesniame inde sumaišykite su cukrumi, citrinos sultimis, cinamonu, kukurūzų krakmolu ir vanile.
Iškeptus blynus paklokite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Padalinkite rabarbarų masę ir užlenkite lietinio kraštus į vidurį, kad šie šiek tiek dengtų vienas kitą (žr. ant miltinio mišinio pakuotės).
Prieš trumpam pašaunant į orkaite patepkite galette viršų grietinėle ar grietine ir pabarstykite cukrumi. Užliekite šiek tiek medaus. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 10 min., kol šiek tiek apskrus.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku