Bulviniai ežiukai su sūrio padažu – nostalgiškas patiekalas, kurį paruošite itin paprastai! Tereikia „Malsena“ mišinio Cepelinams ir aliejas.
Bulviniams ežiukams:
400 g mišinio cepelinams
1 l augalinio aliejaus
Paruošimas
Ežiukų paruošimo būdas
Paruoškite tešlą pagal mišinio tradiciniams cepelinams paruošimo būdą. Vadovaukitės nurodymais ant pakuotės, bet įpilkite truputį daugiau vandens, kad tešla būtų minkštesnė.
Leisti tešlai išbrinkti 5–7 min. Jei tešla limpa prie rankų, sudrėkinkite rankas vandenyje.
Paimkite virimui skirtą puodą aukštais kraštais, supilkite ir gerai įkaitinkite aliejų.
Šaukštu pakabinkite mišinio (graikinio riešuto dydžio kauburėlį) ir atsargiai leiskite į aliejų. Kepkite, kol gražiai apskrus. Iškepusius ežiukus išgriebkite kiaurasamčiu.
Prie šio patiekalo labai tiks grybų padažas. Jei nemėgstate grybų, tiesiog sumaišykite grietinę su neriebiu majonezu lygiomis dalimis.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku