Šaltibarščių blynai su “Malsena” kvietiniais miltais – tikras skonių atradimas Šaltibarščių festivalyje!
Pagaminti iš švelnaus kefyro, tarkuotų virtų burokėlių bei krapų šie ryškiaspalviai blynai išsiskiria ne tik išvaizda, bet ir skoniu – rožiniai, purūs, gaivūs ir visiškai netikėti. Blynų pagrindui naudojami „Malsena“ kvietiniai miltai užtikrina nepriekaištingą tekstūrą bei purumą – belieka iškepti, patiekti su virtais kiaušiniais bei šaukštu grietinės ir atrasti šaltibarščių skonį iš naujo.
Šis tinklaraštininkės Cukrinis avinėlis receptas bus tikras atradimas!
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku