Malsena prisijungia prie kampanijos "Už saugią Lietuvą" | Malsena Malsena prisijungia prie kampanijos "Už saugią Lietuvą" | Malsena
LT
EN

Naujienos

Malsena prisijungia prie kampanijos „Už saugią Lietuvą“

Artėjant Kalėdoms kartu su LR Prezidentūros atstovais ir Vievio vaikų dienos centro auklėtiniais prisiminėme kūčių tradicijas ir Malsenoje įsikūrusioje edukacijų klasėje gaminome traškius lietuviškus kūčiukus. Šiuo šventiniu renginiu pažymėjome ir prisijungimą prie kampanijos „Už saugią Lietuvą“ bei tapome nuolatiniais Vievio vaikų dienos centro globėjais.

Džiaugiamės prisijungę prie Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotos nacionalinės socialinio saugumo kampanijos „Už saugią Lietuvą“ ir viliamės, kad pažintis su dienos centro auklėtiniais išaugs į gražią draugystę.

Gruodžio 20 d. renginys ir įsitraukimas į „Už saugią Lietuvą“ kampaniją vainikavo 8 metus mininčią bei daugiau nei mėnesį trukusią Kūčiukų kepimo edukacinę programą, kurioje sudalyvavo daugiau nei 1 500 mokinių ir vaikų darželių auklėtinių. Ateityje ketiname dienos centro auklėtinius įtraukti ir į kitus organizuojamus projektus bei veiklas, o kol kas džiaugiamės, kad vaikai prieš šventes prisiminė kalėdines tradicijas ir papuošė stalą savo pačių rankomis keptais kūčiukais.

Akimirkos iš šventinio renginio.