Ryžių dribsnių košė su šviežiomis uogomis ir vaisiais | Malsena Ryžių dribsnių košė su šviežiomis uogomis ir vaisiais | Malsena
LT
EN

Receptai

Ryžių dribsnių košė su šviežiomis uogomis ir vaisiais

Pasakiško skonio ryžių dribsnių košė, šviežios uogos, vaisiai ir tobulai derinį užbaigiantis medus!

Jums reikės

200 g ryžių dribsnių Energija

500 ml vandens arba pieno

1 v. š. medaus

1 persimono, persiko arba mango

Saujelės šviežių šilauogių arba mėlynių

Paruošimas

  1. Paimkite nedidelį indą, skirtą virimui, ir užvirkite 500 ml vadens arba pieno, suberkite dirbsnius. Lengvai pavirkite ant vos rusenančios ugnies 3-4 minutes. Nukelkite nuo ugnies ir uždengę dangčiu leiskite pastovėti dar 2-3 minutes.
  2. Košei atvėsus suberkite pjaustytus vaisių gabaliukus ir gerai išmaišykite. Paskirstykite košę į lėkštutes ar dubenėlius. Puoškite šviežiomis uogomis bei trupučiu medaus.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai