Amerikietiški blyneliai su šonine ir klevų sirupu | Malsena Amerikietiški blyneliai su šonine ir klevų sirupu | Malsena
LT
EN

Receptai

Amerikietiški blyneliai su šonine ir klevų sirupu
Jums reikės:
  • 135 g „Malsenos“ „Self-raising“ miltų
  • 2 g druskos
  • 30 g cukraus
  • 130 ml pieno
  • 1 didelio kiaušinio
  • 40 g lydyto sviesto (pravėsinto)
  • Keleto juostelių mėgstamos rūkytos šoninės
  • Klevų sirupo patiekimui

Paruošimas

  1. Į dubenį suberkite cukrų, druską, įsijokite miltus bei kepimo miltelius.
  2. Atskirame inde sumaišykite kiaušinius, pieną, supilkite lydytą pravėsintą sviestą.
  3. Supilkite pieno plakinį į miltų mišinį. Leiskite tešlai pastovėti kelias minutes.
  4. Šoninės juosteles pakepkite keptuvėje, kol abi pusės apskrus. Riebalų perteklių nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  5. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės kaitros, papurkškite ant keptuvės paviršiaus riebalų arba patepkite sviesto/aliejaus ir nuvalykite perteklių.
  6. Pilkite blynų tešlos į keptuvę ir sulaukite kol blyno viršus pradės burbuliuoti, tuomet apverskite blyną ir kepkite 1-2 minutes.
  7. Patiekite su keptos šoninės juostelėmis ir klevų sirupu.

Susiję produktai:

Komentarai