Kepimo akademija| Itališkų ir lietuviškų kalėdinių kepinių paslaptys | Malsena Kepimo akademija| Itališkų ir lietuviškų kalėdinių kepinių paslaptys | Malsena
LT
EN

Naujienos

Kepimo akademija| Itališkų ir lietuviškų kalėdinių kepinių paslaptys

Skaičiuojant paskutines savaites iki Kalėdų, metas prisiminti laiko patikrintus šventinius kepinių receptus, miltuotas prijuostes ir oficialiai atidaryti kepinių sezoną.

Trūksta įkvėpimo? Ne bėda! Trečioji kalėdinė „Malsenos“ kepimo akademija skuba į pagalbą! Šia proga kviečiame stebėti, kaip pasigaminti klasikinius kūčiukus ir susipažinti ir su itališkuoju kūčiuko pusbroliu – biskočiu! Todėl raitokitės rankoves ir kartu įminkime itališkų ir lietuviškų kalėdinių kepinių paslaptis. Šį kartą „Malsenos“ kepimo akademijos ekspertė Sonata Šalkauskaitė kartu su garsiuoju italų virtuvės šefu Gian Luca Demarco tarpusavyje dalinosi žiniomis, be kokių būtinų patiekalų tikras lietuvis ar italas net nesėstų prie kalėdinio stalo. Tad kas tai per patiekalai, kokie jų receptai ir kokios už to slypi paslaptys?

IGTV live įrašą rasite čia