Šokoladinis vyšnių gardėsis taurėje | Malsena Šokoladinis vyšnių gardėsis taurėje | Malsena
LT
EN

Receptai

Šokoladinis vyšnių gardėsis taurėje

Šokoladinis vyšnių gardėsis taurėje ne tik nustebins svečius puikiu skoniu, bet ir papuoš šventinį stalą.

Jums reikės:

Mišinio Šokoladiniam pyragui (puikiai tiks ir mišinys Šokoladiniam keksui);

80 g šokoladinio arba vanilinio pudingo;

200 ml grietinėlės;

100 ml sūrio Mascarpone;

50 g cukraus;

200 ml vyšnių kompoto arba šaldytų uogų ir vyšnių sirupo.

Paruošimas

  1. Iškepkite šokoladinį pyragą arba šokoladinį keksą, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Pyragui atvėsus, sutrupinkite pagrindą nedideliais gabalėliais.
  2. Paruoškite pudingą, vadovaukitės nurodymais ant pakuotės.
  3. Pasiruoškite Mascarpone ir grietinėlės kremą: sūrį, grietinėle išplakite kartu su cukrumi.
  4. Sluoksniuokite pyragą taip: sutrupinti pyrago/kekso gabaliukai, pudingas, vyšnių sirupas arba uogienė, grietinėlė, laikykitės šio eiliškumo, iki kol nebeliks ingredientų.
  5. Gautą tortą dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad grietinėlė, pudingas ir vyšnių kompotas arba sirupas susigertų į papločius.
  6. Dekoruokite plakta grietinėle, šokoladinio pyrago glajumi ir uogomis.
  7. Iki patiekiant ant stalo, laikykite šaldytuve.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai