| Malsena | Malsena
EN
LT

Recipes

Directions

Related products:

Comments

Post answer (Malsena) | Cancel answer

Egle2017-10-19 21:15 rašė:

Recepte rašote >> 4,5,6,7 ir 8 dienomis maitinti raugą: Mentele perpjovus raugo masę turi matytis daug didelių ir mažų akučių, skonis švelnus. << Gal galėtumėte patikslinti, kokiomis miltų ir vandens proporcijomis tomis dienomis raugą reikia primaitinti? Nes vėliau rašote tik apie 9 dieną.

Malsena2017-10-27 09:29 rašė:

Sveiki, 4-9 (imtinai) dienomis maitinti raugą 3 dienos miltų ir vandens proporcijomis. Vėliau visuomet maitinti kaip nurodyta 10 dienos apraše.

Egle2017-11-01 10:32 rašė:

Ačiū!

Inga2019-02-23 17:10 rašė:

Laba diena, noriu paklausti kokie miltai yra 812D, tokio žymėjimo ant jūsų gaminamų miltų nerandu. Noriu pasigaminti raugo pagal jūsų receptą. Ačiū

Malsena2019-02-25 08:26 rašė:

Sveiki, galite rinktis pvz. prekybos centruose esančius “Šiaulių” miltus, jie yra 812D tipo.
Džiaugiamės, kad kepate pagal mūsų receptus! :)

Raimonda2019-08-09 21:44 rašė:

Laba diena ,
Nerandu recepto su Levain raugu. Gal patartumėte kur ieškoti.
Dekui

Malsena2019-08-12 09:29 rašė:

Sveiki, šiame puslapyje ir aprašyta, kaip gaminti šį raugą. Procesas trunka 10 dienų. :)