| Malsena | Malsena
EN
LT

Recipes

Directions

Related products:

Comments

Post answer (Ernesta) | Cancel answer

Edita2018-02-04 17:09 rašė:

Sveiki! Aciu uz nuostabiu recepta! Pirma karta duona iskepti puikiai, bet antra ir trecia karta neiskilo…. Manau, kad Tai del raugo, nes raugas nebuvo taip suburbuliaves kaip rasote. Sí karta bandysiu daryti rauga pagal jusu recepta.

Malsena2018-02-21 11:16 rašė:

Sveiki, Edita. Leiskite žinoti, jei raugas vėl neiškils, bandysime padėti. :)

Ernesta2018-08-02 09:42 rašė:

Sveiki, dar nera nei karta teke kepti duonos pagal Malsenos receptus. Viena karta bandziau daryti rugini rauga ir kepti duona pagal kita atrasta recepta internete (tik is ruginiu miltu), taciau duona neiskilo ir net po ilgo kepimo vistiek viduje atrode kaip neiskepusi. Paskaiciusi kaip pasigaminti rauga Jusu puslapyje supratau kur dariau savo klaidas su pirmu raugu ir tas tikriausiai turejo itakos mano duonai.
Mano klausimas Jums butu toks, kiek pastebejau, kad net rugines duonos recepte reikalaujama deti kvietiniu miltu, ar yra receptas ar kazkaip galima ji pakeisti, kad duona butu 100% rugine (be kitu miltu priemaisu). Taip pat neturiu duonkepes, bet anksciau keptos kitos duonos (be raugo) labai puikiai iskepa orkaiteje (orkaite dujine). Ar galima duonkepei pritaikytus duonos receptus paprasciausiai panaudoti kepant duona paprastoje dujineje orkaiteje.
Aciu Jums labai uz atsakyma !

Malsena2018-08-03 14:39 rašė:

Dėkojame už klausimus.
Ar galima duoną kepti tik iš ruginių miltų? Galima, tačiau kvietiniai miltai suteikia duonai purumo ir apimties. Kepant vien tik iš ruginių miltų, duonos gausis ženkliai mažiau. Keičiant kvietinius miltus ruginiais, tiesiog jais pakeiskite visą recepte esantį kvietinių miltų kiekį.
Ar galima mūsų receptus kepti orkaitėje?
Visus duonų receptus, esančius mūsų puslapyje, galima kepti orkaitėje (pvz. juoda ruginė duona).
Labai rekomenduojame peržiūrėti ir kitus mūsų duonos receptus. Linkime sėkmės!