| Malsena | Malsena
EN
LT

Recipes

Directions

Related products:

Comments

Post answer (Gintare) | Cancel answer

Andrius2017-02-15 12:49 rašė:

Laba diena,

ar įmanoma pasiekti jūsų svetainės senąją versiją, su receptais, bei visais klausimais, ir atsakymais po jais?

Malsena | Aurelija2017-02-17 10:00 rašė:

Sveiki, Andriau, apgailestaujame, tačiau senosios versijos pasiekti negalima. Kokių klausimų turite? Mūsų technologai mielai atsakys.

Giedrė2019-01-30 13:39 rašė:

Laba diena .

Ar reikia padaryti skylutes pleveleje ?

Malsena2019-02-07 15:25 rašė:

Taip, galite padaryti labai nedideles skylutes.

Irma2019-10-19 00:28 rašė:

Laba diena,
Darau jau kelintą kartą raugą pagal receptą bet dažniausiai būna taip kad po trečios dienos jis man atsiskiria nusistovi vanduo viršuje ir kad ir bandant padėti daugiau miltų jis neberūgsta. Ką būtent darau ne taip?

Malsena2019-10-22 08:31 rašė:

Sveiki, gaminant mažą kiekį raugo miltuose ne visada būna pakankamas kiekis gerųjų bakterijų, dėl to ir nepavyksta. Pabandykite įdėti ¼ a.š. medaus pirmą dieną, o toliau taip pat.

Gintare2020-05-15 18:02 rašė:

Sveiki,
1) Kokiems duonos receptas galėčiau naudoti šį raugą (jei trečią dieną dėsiu kvietinius miltus?
2) Gal žinote ar kvietiniai miltai 550 užsienyje žymimi kitaip ar taip pat?
Ačiū

Fausta2020-06-18 11:22 rašė:

Sveiki,
tinka bet kuriai duonos receptūrai iš mūsų internetinio puslapio. Jeigu raugą pamaitinsite kvietiniais miltais, tuomet galite naudoti receptūras, kuriose nurodytas kvietinis raugas, jeigu pamaitinsite ruginiais miltais, tada naudokite receptūras, kuriose reikalingas ruginis raugas. Ruginė duona pasižymi rūgštesniu skoniu, priešingai nei kvietinė duona.
Rekomenduotumėme išbandyti speltos duonos arba su avižiniais dribsniais duonos receptūras.