This website uses cookies. By clicking ‘Agree’ or by continuing to browse, you give us your consent to use cookies. You can cancel your consent at any time, by adjusting your browser settings and deleting the cookies. You can find more detailed information in our privacy policy.
Sveiki,norėčiau išsikepti šią duoną,tik mažesnį kiekį,tarkim,per pusę. Kaip man mažinti produktus? Viską pusiau,miltus vandenį,raugą?
Sveiki, taip.
Laba diena, noriu kepti Borodino duonutę. Skaičiau, kad ruginis salyklas yra fermentuotas ir nefermentuotas. Kokį salyklą geriau dėti?
Sveiki, geriau dėti fermentuotą.
Sveiki,
Ar salyklas būtinas šitai duonai iškepti? Kas gautųsi kepant be salyklo?
Sveiki, norint išgauti gerą rezultatą rekomenduojame vadovautis receptūra.
Sveiki, pirmąkart kepu šią duoną. Plikinys išsimaišė neblogai, bet 2 etapo (raugo) rezultatas labai sausas. 3 etapas, t.y. maišinys irgi labai sausas, vos pajėgiau išmaišyt, kad neliktų sausų miltų. Ar taip ir turėjo būti? Viską dėjau pagal receptą. Kepsiu ryt ryte…
Sveiki. 2 etape raugas neturėtų būti sausa, kuomet sumaišote 80 g vandens, 120 g miltų ir 30 g raugo, turėtumėte gauti grietinės konsistencijos masę. Kuo ilgiau bus laikomas raugas, tuo jis bus skystesnis (net laikomas šaldytuve). Ar tikrai gerai sumaišėte sudedamąsias dalis? Jei taip, ar palaikėte 5-6 val., prieš 3 etapą?
Ačiū už atsakymą. Nors maišyt buvo sunku, bet duona gavosi puiki