| Malsena | Malsena
EN
LT

Recipes

Directions

Related products:

Comments

Post answer (Malsena) | Cancel answer

Irena2019-07-03 15:00 rašė:

Sveiki,norėčiau išsikepti šią duoną,tik mažesnį kiekį,tarkim,per pusę. Kaip man mažinti produktus? Viską pusiau,miltus vandenį,raugą?

Malsena2019-07-15 10:04 rašė:

Sveiki, taip.

Daina2020-03-12 08:05 rašė:

Laba diena, noriu kepti Borodino duonutę. Skaičiau, kad ruginis salyklas yra fermentuotas ir nefermentuotas. Kokį salyklą geriau dėti?

Malsena2020-03-12 09:48 rašė:

Sveiki, geriau dėti fermentuotą.

Joana2020-03-30 11:11 rašė:

Sveiki,

Ar salyklas būtinas šitai duonai iškepti? Kas gautųsi kepant be salyklo?

Malsena2020-04-09 12:19 rašė:

Sveiki, norint išgauti gerą rezultatą rekomenduojame vadovautis receptūra.

Rasa2020-04-24 23:10 rašė:

Sveiki, pirmąkart kepu šią duoną. Plikinys išsimaišė neblogai, bet 2 etapo (raugo) rezultatas labai sausas. 3 etapas, t.y. maišinys irgi labai sausas, vos pajėgiau išmaišyt, kad neliktų sausų miltų. Ar taip ir turėjo būti? Viską dėjau pagal receptą. Kepsiu ryt ryte…

Malsena2020-04-29 16:35 rašė:

Sveiki. 2 etape raugas neturėtų būti sausa, kuomet sumaišote 80 g vandens, 120 g miltų ir 30 g raugo, turėtumėte gauti grietinės konsistencijos masę. Kuo ilgiau bus laikomas raugas, tuo jis bus skystesnis (net laikomas šaldytuve). Ar tikrai gerai sumaišėte sudedamąsias dalis? Jei taip, ar palaikėte 5-6 val., prieš 3 etapą?

Rasa2020-05-01 00:09 rašė:

Ačiū už atsakymą. Nors maišyt buvo sunku, bet duona gavosi puiki :)