Select Page

Kietagrūdžių kviečių makaronai CASERECCE, 400 g

Trumpi makaronai užlenktais krašteliais ir grioveliu viduryje. Ypatinga „suktinukų“ forma ir porėtumas idealiai išlaiko padažą.

Kietagrūdžių kviečių miltai ne veltui vadinami makaronų miltais. Būtent iš jų gaminami makaronai yra baltymų šaltinis, jie išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe:

malunas Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis

malunas Nesuverda, nesulimpa*

malunas Pagaminta Lietuvoje

* laikantis paruošimo instrukcijų

Tradicinė makaronų gamyba neįsivaizduojama be bronzinių formų. Būtent joms turėtų būti skirti visi komplimentai. Šios formos pašiaušia makaronų paviršių ir suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai tobulai sugeria padažą.

CASERECCE
su pesto padažu

400 g

2 puodeliai

Sauja

Skiltelė

50 ml

0,5 stiklinės

Makaronų CASERECCE

Šviežių bazilikų

Graikinių riešutų

Česnako

Alyvuogių aliejaus

Parmezano

400 g

2 puodeliai

Sauja

Skiltelė

50 ml

0,5 stiklinės

CASERECCE

Šviežių bazilikų

Graikinių riešutų

Česnako

Alyvuogių aliejaus

Parmezano

  1. Baziliką, graikinius riešutus, česnaką, alyvuogių aliejų ir parmezaną sutriname trintuvu iki vientisos masės. sutriname trintuvu iki vientisos masės.
  2. Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
  3. Makaronus sumaišome su padažu ir patiekiame.